.
Erik Van Looy
woensdag 23 maart 2022

Erik Van Looy verrast: “Dat was een moeilijk parket voor mij”

Hulp kwam uit onverwachte hoek

Erik Van Looy zijn avontuur bij ‘The Masked Singer’ ligt al eventjes achter hem. Net zoals de opnames van het laatste seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ waarin Geert Meyfroidt de overwinning wist binnen te halen. De opnames van ‘The Masked Singer’ dateren van mei, die van 'De Slimste Mens Ter Wereld' van september. Niemand bij de ploeg van de slimste mens wist dat Erik in ‘The Masked Singer zat’.

“De redactie, die niet op de hoogte was, kwam plots met het idee om het seizoen te beginnen met een parodie op ‘The Masked Singer’, waarbij ze een cartoonversie van mijn hoofd op het lijf van Herman Brusselmans wilden zetten, om hem ‘It’s Not Unusual’ te laten zingen. Een moeilijk parket voor mij, want ik had net dat nummer gezongen in de echte 'The Masked Singer'”, lacht Erik in Humo.

Maar gelukkig kwam er hulp uit een dankbare hoek. “De hoofdredacteur, die wel op de hoogte was, heeft dan maar wat verzonnen bezwaren geopperd, zodat Herman uiteindelijk’ Fly Me To The Moon’ heeft gezongen. Ook heek mooi….”

Bio van Erik Van Looy

Meer Over:

Erik Van Looy