.
Erika Van Tielen in Familie
maandag 25 december 2023

Erika Van Tielen: “Ik ga vaak slapen met een kop die vol zit”

Het heeft z’n naweeën

We leerden Erika Van Tielen kennen als wrapper op Ketnet en nadien dook ze regelmatig op als presentatrice of actrice. Erika wilde steeds beter worden in alles wat ze deed en niet alleen op professioneel vlak. Beter worden is voor haar een belangrijke drijfveer in het leven.

“En dat heeft niets met bewijsdrang te maken. Ik wil morgen beter, helderder, sterker in mijn schoenen staan, beter zijn voor mezelf, voor anderen. Ik wil een betere moeder, een beter lief, een betere dochter worden en nog intenser het nu ervaren. Dat vind ik een fijne intentie om aan de dag te beginnen”, zegt ze in De Morgen.

Van Tielen heeft het emotioneel graag op orde en dat is niet altijd makkelijk. Zeker niet sinds ze gescheiden is van de vader van haar kinderen.

“Door de naweeën van de scheiding ga ik soms slapen met een kop die vol zit. En toch slaag ik er op een of andere manier in om telkens opnieuw op te staan en te denken: oké, vandaag reset en we beginnen opnieuw. Ik ben wel trots dat ik elke dag opnieuw de moed daarvoor vind.”

Bio van Erika Van Tielen

Meer Over:

Erika Van Tielen