.
Erika Van Tielen
vrijdag 15 juli 2022

Erika Van Tielen stapt in huwelijksbootje

Een trouwdatum is er nog niet...

Het Laatste Nieuws heeft een mooie primeur te pakken: ‘Familie’-actrice Erika Van Tielen is verloofd en gaat dus trouwen.

Erika vertelde bji de première van Weekend Cowboys in Theater Elckerlyc in Antwerpen dat haar vriend Kristof haar een tijdje geleden ten huwelijk heeft gevraagd.

“Een maand geleden heeft Kristof me ten huwelijk gevraagd tijdens een romantisch dinertje op restaurant in Westmalle”, vertelt Erika aan de journalist van de grootste krant van het land. En natuurlijk zei Erika volmondig JA!

Een trouwdatum is er nog niet, volgens Erika is er geen haast bij. Erika en Kristof zijn ondertussen bijna drie jaar samen en het is grote liefde. Ondanks de verloving wonen de twee nog niet samen, dat heeft praktische redenen.

Erika woont in de Antwerpse Kempen, Kristof in Hoegaarden en voor de kinderen zou dit een grote aanpassing zijn. Maar samenwonen moet er ook wel van komen, zeker als zij gaan trouwen.

Maar wie zal er dan water bij de wijn moeten doen? Het kan perfect dat zowel Erika als Kristof voorkeur hebben aan een oplossing tussen Hoegaarden en Zoersel, maar dan moeten zij beiden verhuizen. Wat het ook zal worden, de toekomst zal het uitwijzen.