.
News Image

Eurosong herleeft dankzij Eurovizie

Muzikale geschiedenis met deze theaterconcerten.


Geena Lisa, Andrea Croonenberghs en Chelsy komen met hun theatertournee naar buiten.

Op vrijdag 8 juli vond de absolute première plaats in openluchttheater Rivierenhof te Deurne. Tot en met eind september vinden er nog twee concerten plaats, gecatalogeerd als zomerconcert. Op maandag 12 september is dat in Zinnema te Anderlecht en op woensdag 28 september wordt de zomertoer afgesloten in CC De Leest te Izegem.



Eurovizie is een ambiant theaterconcert met schitterende en pakkende luisterliedjes van Eurosong uit de jaren 50, 60, 70 en ook 80 uit de vorige eeuw. “Puppet on a string” is maar één nummer dat deel uitmaakt van hun repertoire. Tevens is er wat ruimte voor een aantal anekdotes en kleurige hysterische feiten, die verteld zullen worden door de drie hogergenoemde zangeressen. Voor de andere aspecten van de concerten zorgen Peter Bauwens, Dario Yserbyt, Alain Mazijn en Willem De Rijdt.



Van 14 februari tot eind april 2017 doen ze een theatertournee door allerlei culturele centra in Vlaanderen.

Speciale evenementen zijn eveneens mogelijk op aanvraag. Zo is er op 8 december al een wintertoer gepland in de Stadsschouwburg te Sint-Niklaas.



Voor alle info kun je terecht op: http://www.plusproducties.be/v2/index.php/11-belevingsconcerten/82-eurovizie-met-geena-lisa-chelsy-en-andrea-croonenberghs.