.
Eva De Roo
zaterdag 31 december 2022

Eva De Roo: “Ik heb geprobeerd dat onder controle te houden”

Ze zat een week opgesloten voor De Warmste Week

‘De Warmste Week’ is elk jaar opnieuw een ontzettend mooi en warm initiatief waar niet alleen Studio Brussel elke keer weer naar uitkijkt, maar ook Eva De Roo. Dat ze zes dagen lang weer hartverwarmende radio mocht maken met de collega’s deed haar ontzettend veel deugd.

“Ik ben er al bij sinds 2015. Ik heb één jaar forfait moeten geven omdat ik toen hoogzwanger was van mijn tweede kindje. In 2019 was ik ook zwanger, maar toen zat ik nog maar aan het begin van de zwangerschap”, vertelt Eva aan Story.

Voor het eerst vond ‘De Warmste Week’ plaats in Limburg. Net zoals elk jaar werden de presentators tijdens hun doen en laten gevolgd, al zijn er ook grenzen.

“Ik heb daar geen problemen mee. Als je niet presenteert, probeer je toch zo snel mogelijk in je bed te kruipen, en ’s avonds feest je gewoon mee. Je zal me dus geen teennagels zien knippen. Me op een niet flatterende manier in de zetel zien hangen door de vermoeidheid, zal waarschijnlijk wel gebeuren.”

Een week lang zat Eva opgesloten samen met Fien Germijns, Sander Gillis en Kawtar Ehlalouch. Zij maakten zo kennis met de vervelende karaktertrekjes van Eva. “Ik heb geprobeerd mijn ochtendhumeur onder controle te houden. En mijn slordigheid zal hen ook geërgerd hebben. Ik ben voor totale chaos gegaan in mijn eigen kamer, maar heb mijn best gedaan in de leefruimte.”

Bio van Eva De Roo, Fien Germijns, Sander Gillis en Kawtar Ehlalouch