.
Eva De Roo
vrijdag 23 september 2022

Eva De Roo: “Ik was veel met mijn eigen lichaam bezig”

Ze was toen hoogzwanger

Met ‘De Klim Van Je Leven’ heeft Eva De Roo een eerste programma op één te pakken. Dat programma was niet alleen voor de deelnemers een grote uitdaging, maar ook voor Eva De Roo zelf.

Eva heeft 2 kindjes, en de jongste, Arto, is pas eind vorig jaar geboren. Eva haar nachten zijn nog altijd heel kort en het is al een tijdje geleden dat ze nog eens een nacht kon doorslapen.

“Dat is soms best pittig, maar gelukkig besef ik dat het allemaal van voorbijgaande aard is. Ik kijk wel uit naar een iets geregelder dag -en nachtritme. Gaan werken, gaan fietsen en een gezin: het is iets wat niet altijd even gemakkelijk te combineren valt, maar soms geeft zo’n goed gevuld dag me ook energie”, reageert Eva in Story.

Toen het programma werd gemaakt, was Eva op dat moment hoogzwanger. En daar kan je niet omheen tijdens de eerste aflevering.

“Je zal daar mijn buikje misschien opmerken. Ik was dan ook veel met mijn eigen lichaam bezig en ook met corona. Een besmetting probeerde ik absoluut te vermijden aan het einde van mijn zwangerschap, dus ik was extra voorzichtig.”

Bio van Eva De Roo

Meer Over:

Eva De Roo