.
Eva De Roo
woensdag 28 september 2022

Eva De Roo stond er bijna helemaal alleen voor

Hij zat in het buitenland

Toen Eva startte met ‘De Klim Van Je Leven’ was ze hoogzwanger van haar tweede zoontje Arto. Al van in het begin moest het gezin veel regelen en moest er kwa timing heel wat gepland worden.

“Mijn man Jan Paternoster is bezig met de nieuwe plaats van zijn groep The Black Box Revelation. Hij is die ook enkele weken lang gaan opnemen in een studio in Londen toen ik net dan een paar dagen met het programma bezig was”, begint Eva in Story.

Maar Jan trok ook op tournee voor twee weken door de Verenigde Staten en werd ook verwacht bij VTM voor de opnames van de blind auditions van ‘The Voice Van Vlaanderen’ waar hij sinds dit seizoen één van de nieuwe coaches is.

“En mijn werk bij Studio Brussel bleef ook doorlopen. We wisten vooral wel dat 2022 voor ons op professioneel vlak het drukste jaar ooit zou worden. We wilden dat allemaal ook heel graag doen lukken. Maar soms moet er een oplossing worden gezocht voor de kindjes.”

Eva en Jan begrijpen elkaar heel goed en ze maken hetzelfde mee op het zelfde moment. Dat helpt. “Maar het is niet enkel werken. We genieten superhard van onze vrije tijd en ons gezinnetje. Twee kinderen is totaal iets anders dan eentje. We hebben evenwicht gevonden in de totale chaos die ons overspoelt.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Eva De Roo

Meer Over:

Eva De Roo