.
Eva Pauwels, Julie Vermeire
vrijdag 17 maart 2023

Eva Pauwels: “Hun vrienden verklaarden hen zot”

Ze bleven hen altijd steunen

Verslaafd zijn aan alcohol, het is geen pretje, zeker niet wanneer je probeert af te kicken. Alcohol is zo erg ingeburgerd in onze maatschappij, dat je er bijna niet om heen kan. Zeggen dat je geen alcohol drinkt, lijkt een no-go te zijn voor veel mensen.

“Soms proberen mensen me te overtuigen om er eentje mee te drinken. Ik vind dat laag. Maar ik weet dat ik dit ga volhouden voor de rest van mijn leven, ik drink nooit meer. Zelfs als Julie zou trouwen, zou ik geen champagne drinken. En riskeren dat ik in mijn slechte gewoontes herval? Nee, ik amuseer mij perfect zonder alcohol”, klinkt het in Dag Allemaal.

Julie en Maxime zijn blij met de nieuwe start die hun mama heeft gemaakt. Ze hebben haar heel wat kansen gegeven en de laatste kans heeft Eva met beide handen gegrepen.

“Mijn kinderen betekenen alles voor mij, het enige wat ik wou was de band met hen herstellen. Hetzelfde met mijn ouders. Want zij hebben afgezien met mij, maar ze zijn altijd in me blijven geloven. Hun vrienden verklaarden hen zot dat ze me bleven steunen, dat was echt pijnlijk.”

Bio van Eva Pauwels

Meer Over:

Eva Pauwels