.
News Image

Eva Vanduren bij TVL aan de slag

Gewezen Thuis-actrice op regionale zender aan de slag.


Op maandag 10 februari kan u op TV Limburg genieten van de eerste uitzending van het nieuwe programma ‘Hallo Limburg’. Daarnaast verwelkomen we Eva Vanduren als nieuw gezicht op onze zender. Eva zal afwisselend met Rudi Moesen de presentatie van het programma voor haar rekening nemen.

“Via Hallo Limburg bieden we aan alle Limburgers de kans om hun mooie, warme en menselijke verhalen met ons te delen. Waar zijn onze kijkers mee bezig en welke verhalen mogen we zeker niet missen”, aldus Rudi Moesen.

Maar we tonen ook onze Limburgse gastvrijheid. Het kan dus gebeuren dat er eens een bekende of minder bekende gast van buiten de provincie in onze studio opduikt.

Ook Eva is enthousiast om dit nieuwe avontuur aan te gaan. “Ik vind het heel fijn om mijn eerste stappen als presentatrice op TV Limburg te mogen zetten. Presenteren was altijd al een droom van mij. Ik verwacht dat het een nieuw spannend avontuur gaat worden met veel fijne momenten! De sfeer zit hier alvast goed.”



Ideeën, suggesties, activiteiten of andere zaken die zeker aan bod moeten komen in “Hallo Limburg” mogen altijd doorgestuurd worden naar: hallolimburg@tvl.be

‘Hallo Limburg’ – vanaf 10 februari elke weekdag tussen 10u00 en 12u30 en 14u30 en 18u30 op TVL.


Bio van Eva Vanduren en Rudi Moesen