.
Eveline Cannoot
vrijdag 28 juni 2024

Eveline Cannoot: “Ik heb er mij bij neergelegd dat ik die kans niet zal krijgen”

Maar dat vindt ze ondertussen prima

Hoewel iedereen blij is met muziekprogramma’s als ‘Tien Om Te Zien’ en ‘Zomerhit’, zijn veel artiesten ook blij met de komst van ‘De Muziekshow’. Een muziekprogramma op poten gezet door zanger Dennie Damaro.

Tijdens de eerste opname waren er al heel wat artiesten van de partij en allemaal hadden ze er ontzettend veel zin in. Wie er ook veel zin in had was Eveline Cannoot.

“Ik zei het daarnet tegen de Grand Patron (Dennie Damaro, nvdr), dat hij fier mag zijn. Ik heb net een nieuwe single uit, 'Carpe Diem', en als artiest wil je niets liever dan dat je die kan brengen voor een groot publiek. Ik heb mij er jaren geleden al bij neergelegd dat ik van VTM nooit een kans heb gekregen. Dat is weggelegd voor mensen die een hele machine achter zich hebben. Maar ik vind het heel jammer dat het altijd binnen hetzelfde kringetje blijft”, zegt ze in Dag Allemaal.

Eveline heeft gemerkt dat er tijdens corona weer een nieuwe generatie is opgestaan, en zij valt jammer genoeg net tussen twee generaties in.

“Och, ik voel mij niet ondergewaardeerd, anders was ik al gestopt. Ik heb mijn werk bij Ment, ik treed regelmatig op en ik kan ervan leven. 'De Muziekshow' is een fijne kans die erbij komt. Meer van dat!'”