.
Evert Dircx
zaterdag 12 november 2022

Evert uit ‘The Voice Van Vlaanderen’: “Hij heeft zoveel meer ervaring dan ik”

Het klikt met coach Mathieu

Tijdens de ‘blinds’ van ‘The Voice Van Vlaanderen’ maakten we kennis met Evert Dircx, een jongeman die geen ervaring in de muziekwereldheeft , maar wel met een prachtige stem gezegend is. Evert werkt als tekenaar bij een schrijnwerkerij.

“Over een muziekcarrière had ik nog nooit echt nagedacht. Maar omdat ik al jaren naar het programma keek, dacht ik: ‘Awel ja, waarom niet, hé’ En voila, het is de juiste beslissing gebleken”, lacht hij in Tv Familie.

Evert koos uiteindelijk voor Team Mathieu en voelde zich daar meteen heel erg thuis. “Maar het is niet dat ik op voorhand al voor hem had gekozen. Mathieu is een heel plezante, chimle gast. Ik ben heel blij met hem als coach.”

Evert en Mathieu zouden zomaar beste vrienden kunnen zijn want de twee zijn even oud. Bijzonder dat iemand van dezelfde leeftijd nu Evert coacht om steeds beter te worden.

“Hij heeft natuurlijk pakken meer ervaring dan ik. Zo heeft hij me al geleerd om rustig te zijn op het podium en hoe je daar moet staan. Tegelijk geeft hij me veel vrijheid, en dat vind ik super. Al stuurt hij bij waar nodig.”