.
Mathieu Terryn, Jan Paternoster, Natalia en Koen Wauters in The Voice van Vlaanderen 2022
dinsdag 15 november 2022

Evert uit ‘The Voice Van Vlaanderen’: “Ik was zelf ook verbaasd”

Hij kreeg veel lof van Koen Wauters

Wat een straffe talenten passeren er elke week weer bij ‘The Voice Van Vlaanderen’. Zo maakten we kennis met Evert Dircx. En als we Koen Wauters mogen geloven, zou hij wel eens de winnaar van het programma kunnen worden.

Voor Evert is een deelname aan het programma ook meteen een allereerste stap in de muziekwereld. Dan doet een compliment zoals dat van Koen bijzonder veel deugd.

“Ik had dat totaal niet verwacht! En Jan Paternoster zei dat ik een soort coolness over me heb. Al moet ik wel toegeven dat ik stress had om daar op het podium te staan. Vooraf ervaarde ik die niet, maar dus wel toen ik begon te zingen”, vertelt hij aan Tv Familie.

Het gebeurt niet vaak dat alle coaches zo onder de indruk zijn van een kandidaat en al zeker niet van een kandidaat zonder podiumervaring.

“Ik heb mezelf trouwens ook verbaasd. Ik ben dus heel blij dat ik de stap naar ‘The Voice’ heb durven zetten. Ik wist wel dat ik wat kon zingen, maar ik had dat altijd opzijgeschoven. Da’s waarschijnlijk omdat ik daar heel nuchter in ben. Ik wist ook niet goed of ik echt iets moois kon doen met die stem van mij.”