.
Evi Hanssen
woensdag 13 december 2023

Evi Hanssen: “Het is voor koppels best confronterend”

Zij hebben er geen moeite mee

Veel mensen beseffen niet wat een grote impact alcohol op je leven kan hebben. Niet dat dat ene glas wijn per maand een groot effect zal hebben. Maar wie geregeld drinkt en dat later uit zijn leven bant, zal perfect begrijpen wat men bedoelt.

Evi Hanssen is gestopt met drinken en haar man is automatisch gevolgd. Ze heeft hem tot niks verplicht, maar sinds hij ziet wat het met iemand kan doen, is hij ook gestopt.

“De flessen drank zijn bij ons thuis gewoon in de kast blijven staan, maar ik zie hem steeds minder een fles wijn opentrekken. Telkens wanneer ik dit tijdens mijn voorstellingen vertel, merk ik dat het voor koppels best confronterend kan zijn. Want veel mensen hebben het niet graag dat je stopt met drinken als je geen alcoholprobleem hebt”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Zonder alcohol voelt Evi zich ook beter in haar vel en dat vertaalt zich niet alleen in een stralende Evi, maar ook in een heleboel complimenten.

“Ik ben niet gestopt voor mijn looks, maar na drie maanden viel het mij op dat ik werd overladen met complimenten. Door minder angsten te hebben en beter in je vel te zitten, straal je dat ook uit. Je huid ziet er frisser uit, je haar groeit weer veel beter. Dat zijn leuke extra's. Maar de mentale voordelen vind ik nog altijd veel belangrijker.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen