.
Evi Hanssen
maandag 24 juni 2024

Evi Hanssen: “Soms heb je gewoon even je moeder nodig”

Verdriet is heel normaal

Een tijdje geleden moest Evi Hanssen afscheid nemen van haar lieve mama Arlette. Haar overlijden kwam nooit als een grote verrassing en Evi en haar familie hebben ruim de tijd gekregen om afscheid van haar te nemen.

Evi heeft vrede met het overlijden van haar mama, al zijn er altijd nog wel eens momenten waarop ze haar mama toch net iets meer mist dan anders.

“Soms heb je gewoon even je moeder nodig. En dan is ze er. In de ochtendzon .In mijn gedachten en hart. Dan vraag ik of ze vandaag de hele dag bij me blijf. Dan lacht ze zoals ze altijd deed. ‘Natuurlijk mijn dochtertje. Ik ben nooit ver weg, enkel aan de andere kant van de weg. De draad is niet gebroken! Ik ben mezelf, jij bent jezelf. Wat we voor elkaar waren, zijn we nog altijd”, schrijft ze op Instagram.

Hanssen wil hiermee laten weten dat het allemaal ok is, om iemand te missen. Iedereen mist wel iemand en verdriet hebben daarover is helemaal niet erg.

Maar Evi wil haar volgers ook motiveren en blijft het leven positief bekijken. “En nu hup : die nieuwe week tegemoet! De zon schijnt, de examens zijn bijna voorbij en de rode duivels zullen woensdag winnen”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen