.
Evi Hanssen
zaterdag 24 september 2022

Evi Hanssen: “Ze gaat er sinds kort op achteruit”

Ze maakte het trouwfeest nog mee

Een tijdje geleden werd Evi Hanssen door haar partner Kurt ten huwelijk gevraagd. Een huwelijk die plots in een stroomversnelling kwam nadat Arlette, de mama van Evi, de diagnose van kanker kreeg. Evi wilde maar wat graag dat haar mama haar huwelijk nog zou meemaken.

“We waren ook al twee jaar verloofd, dus het werd ook gewoon tijd dat we gingen trouwen. Maar om 11 uur ’s avonds was ze wel kapot. Mama kon niet meer wandelen, haar lichaam was op”, zegt Evi in Story.

“Nadien heb ik twee dagen in mijn bed gelegen om te bekomen van dat fantastische trouwfeest”, lacht Arlette. Maar ze moet ook realistisch zijn, sinds het trouwfeest gaat haar gezondheid heel fel achteruit en moet ze vaker naar het ziekenhuis.

Maar ondanks de diagnose van Arlette maakte de hele familie er toch een fantastisch feest van. “Als je geen maanden of jaren voorbereidt, is er ook geen tijd om te stressen. Oorspronkelijk ging het een tuinfeest worden, maar het is toch uit zijn voegen gebarsten”, lacht Evi.

Nu Evi als getrouwde vrouw door het leven gaat, kijkt ze een mooie toekomst tegemoet. Zo brengt ze met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker een boek uit over kindermeditatie en start ze daarna in Nederland met try-outs van theatershows rond haar boek. En hopelijk mag ze nog veel mooie momenten beleven met haar mama ook.

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen