.
Evy Gruyaert
vrijdag 17 november 2023

Evy Gruyaert: “Er is een serieuze hoek af”

Je verwacht het misschien niet

In ‘Stukken van mensen’ proberen de kopers zo overtuigend mogelijk te zijn zodat de eigenaar van het object hen het object wil verkopen. Daarvoor is heel wat overtuigingskracht nodig. En dat is iets wat presentatrice Evy Gruyaert ook heeft.

“Als ik absoluut iets wil in het leven, wat dat ook is, dan smijt ik mij volledig. Dat zit een beetje in mijn karakter. Dan gooi ik al mijn charmes in de strijd. Maar wat het programma betreft: ik heb geen flauw idee of ik het zou kunnen. Ik zie regelmatig een leuk designmeubel of vintagelamp passeren waarvan ik denk: die zou ik ook wel willen. Maar vaak hangt er een serieus prijskaartje aan vast”, lacht ze in Story.

De dealers in het programma zijn vaak aparte karakters, en Evy moet toegeven dat dat bij haar eigenlijk niet anders is.

“Je gelooft het misschien niet, maar er is een serieuze hoek af bij mij. Op televisie zie je me wel vaak in redelijk gepolijste rollen, maar van de mensen met wie ik samenwerk, hoor ik toch vaak dat ik een zotte doos ben. Mijn humor is absurd en ik maak eigenaardige gedachtesprongen die soms leiden tot hilarische gesprekken of vergelijkingen. Ik heb nogal een levendige fantasie en speel graag met woorden.”

Bio van Evy Gruyaert