.
Raphaella Deuringer
donderdag 28 juli 2022

Ex-vriendin Dante Vanzeir neemt wraak in Love Island

Zij keert terug!

Op 11 juli begon het romantische avontuur voor twaalf singles in een nieuw seizoen van ‘Love Island’. Vandaag vertrokken de mannen naar 'Casa Amor', terwijl de vrouwen in de vertrouwde Love Island villa blijven. Zowel de mannen als vrouwen worden daar opgewacht door nieuwe singles, die dit jaar bekend zullen voorkomen. In 'Casa Amor All Stars' keren tien singles uit de vorige seizoenen van Love Island terug, om opnieuw hun kans op ware liefde te wagen.

Casa Amor staat bekend als de ultieme relatie test voor de Love Island koppels. De mannen worden enkele dagen naar een andere villa, Casa Amor gestuurd, waar vijf nieuwe, single dames hen staan op te wachten. Ook de vrouwen blijven niet alleen achter, vijf nieuwe mannen zullen hen vergezellen in de villa. ​ De break tussen de huidige koppels zal hun relatie op de proef stellen en op het einde van Casa Amor volgt een herkoppeling. Dit jaar zijn die nieuwe singles oude bekenden: islanders uit de vorige seizoenen keren terug om de harten te veroveren van de huidige islanders. Want wie aan Love Island begint, wilt altijd meer. Eén van de mensen die opduiken is Raphaëlla.

De 23-jarige Raphaëlla beleefde een ware rollercoaster van emoties tijdens haar vorige verblijf in de Love Island-villa. In het tweede seizoen viel ze als een blok voor krullenbol Mattheüs, maar toen bombshell Jaimy hem wegkaapte hield Raphaëlla de eer aan zichzelf en verliet ze de villa met een gebroken hart. Hierna volgde een relatie met profvoetballer Dante Vanzeir, maar intussen is Raffie weer hartstikke single en klaar voor de tweede ronde. Ze ziet deze tweede kans op Love als de ideale manier om zich te revancheren op het eiland.