.
News Image

Extra concert Dimitri Vegas en Like Mike

Ticketverkoop start woensdagochtend!


Dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike zijn hotter dan hot! Dat bleek des te meer uit de ticketverkoop voor hun 'Bringing The Madness 3.0' concerten, op 18 en 19 december in het Sportpaleis, die deze ochtend om 10 uur van start ging. Op amper 40 minuten tijd vlogen alle 40.000 kaartjes de deur uit! Door de enorme vraag naar tickets bekeek het duo de mogelijkheid om een derde concert toe te voegen op donderdag 17 december 2015. Er werd een wachtshow geopend, waarvoor men zich kon registreren.



Goed nieuws voor fans die naast een ticket grepen, want intussen hebben Dimitri en Mike bevestigd dat de extra show er wel degelijk komt! De wachtshow voor het concert in Antwerpen werd zonet afgesloten. Wie zich daarvoor registreerde, zal vanavond nog een betaaluitnodiging krijgen om de reservatie te bevestigen. Wie dat nog niet deed kan vanaf morgenvroeg, woensdag 9 september, om 10u tickets kopen voor het concert van donderdag 17 december.



Na een drukke zomer volgt een druk najaar voor Dimitri Vegas & Like Mike, die al 6 weken op nummer 1 staan met hun single Higher Place ft. Ne-Yo. De broers voeren namelijk campagne om door te stoten naar de eerste plaats in de DJ MAG TOP 100 en gaan de wereld rond met hun gloednieuwe tournee 'Bringing The Madness 3.0'. Samen met het Tomorrowland-team gaan ze voor nòg meer madness dan vorig jaar en niemand minder dan Felix De Laet, aka Lost Frequencies, zal het voorprogramma verzorgen.



Start ticketverkoop: woensdag 9 september, 10 uur



Tickets via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be