.
Helmut Lotti
vrijdag 16 december 2022

Facebook maakt Helmut Lotti ongelukkig

De grappen over zijn haar mogen volgens hem nu wel stoppen

Dat men via Facebook heel vaak hard voor mekaar kan zijn, dat is algemeen geweten. En net daarom zou Helmut Lotti er het liefste van al afstand van nemen.

“Hoe mensen elkaar daar zitten af te kraken, zomaar, of omdat ze elkaars gezicht niet kunnen zien, mensen toch, hou daarmee op”, aldus Helmut Lotti aan Het Laatste Nieuws.

Mensen zijn volgens hem gewoon te grof. Ook tegen hem zelf. “De grappen over mijn haar bijvoorbeeld: ze mogen stoppen”, zo beklemtoont Helmut Lotti. “Je bent de duizendste proficiat, je krijgt een plaasteren beeld”.

Helmut geeft mee dat hij een oplossing heeft die er goed uitziet en dat hij er heel content mee is.

Volledig stoppen met Facebook en social media is voor hem als artiest echter geen optie. “Dat hele Facebookgedoe: ik zou er liefst af gaan, maar het moet voor m’n job”, zo vertelt Helmut Lotti aan Het Laatste Nieuws.

Zo is hij fan van Remco Evenepoel. “Hoe die jongen z’n ambitie durft uitspreken en niet de vals bescheiden Vlaming uithangt: ik hou daarvan”, bekent Helmut Lotti. “Of hoe hij in het heetst van de strijd van zijn neus durft te maken: ik herken dat. Maar de commentaar die daar dan op komt!“

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Helmut Lotti en Remco Evenepoel