.
Jef De Smedt in Familie
dinsdag 10 maart 2020

Familie-acteur Jef De Smedt gaat opnieuw scheiden

Dit valt hem zwaar.


Dikke pech voor Jef de Smedt, de acteur die in Familie de rol van Jan Van den Bossche speelt. Niet alleen in de soap zit het hem in de liefde niet mee, ook op privé-vlak gaat de acteur voor een diep dal. Recent hebben Jan en zijn vrouw besloten om na meer dan 20 jaar uit elkaar te gaan.

Tweede echtscheiding voor Familie-acteur Jef De Smedt lezen we op de cover van Dag Allemaal. De trouwe fans van Familie maakten een tijdje geleden de opmerking dat de acteur er op korte tijd veel ouders was gaan uitzien. Mogelijk was zijn huwelijk toen al op de klippen gelopen. Zijn tweede huwelijk zelfs. De 63-jarige acteur heeft echt wel pech in de liefde. Zijn eerste scheiding was één lange lijdensweg: de scheiding duurde meer dan 20 jaar. Het dispuut ging over kinderen, destijds werd co-ouderschap namelijk heel anders geregeld dan nu.

Waarom het tijdens zijn tweede huwelijk - met Ingrid - is foutgelopen, daarover geeft Jef in Dag Allemaal geen commentaar. Ik moet dit nog verwerken, reageert de acteur. Ik ben nu een alleenstaande papa. En dat is wennen. Ik heb dit allerminst verwerkt, en wens nu rust. Rust voor mij en m'n gezin. Met die reactie moet Dag Allemaal het stellen.

Bio van Jef De Smedt

Meer Over:

Jef De Smedt Familie