.
Kürt Rogiers
vrijdag 18 oktober 2024 07:41

Familie-acteur Kürt Rogiers emotioneel: "2024 was loslaten"

"Een beetje pijn aan het hart"

Het was donderdagavond een emotionele avond voor Kürt Rogiers én voor de kijkers van 'Familie'. Raven (Aaron Blommaert) nam afscheid, hij vertrekt naar het buitenland. Of we Raven ooit nog terugzien? Misschien wel, al bestaat de kans dat het personage dan door iemand anders gespeeld zal worden. Aaron heeft namelijk aangegeven dat hij 'Familie' niet langer kan combineren met presenteren, zingen én een privé-leven. Soms moet je kiezen en hij kiest er dan ook voor om niet langer op de set van 'Familie' te staan.

Eind juni had Aaron zijn laatste opnames, hij gaf trouwens een groot afscheidsfeest wat de mogelijkheid dat hij ooit nog terugkomt weer wat kleiner maakt. Het afscheid donderdagavond op tv deed ook wat met Kürt Rogiers. "2024 was loslaten. Maar dit is mooi loslaten. De kleine vliegt uit. Een beetje pijn aan het hartje maar voor de rest trots. Wat een talent, wat een zotte vriend, wat een ongelofelijke trip", schreef Rogiers op Instagram.

En daar heeft hij overschot van gelijk in. We gaan Aaron missen bij 'Familie', benieuwd of hij 'Familie' ook zal missen....