.
Cyra Gwynth
dinsdag 28 februari 2023

Familie-actrice Cyra Gwynth: “Dat is geen prioriteit”

Ze is ook vaak met muziek bezig

Vraag Cyra Gwynth nooit om te kiezen tussen zingen en acteren want dat kan de actrice en zangeres niet. Ze doet het allebei ontzettend graag en wil het liefst alles blijven combineren met elkaar.

“Ik hoef niet te kiezen. Eind dit jaar breng ik mijn eerste album uit en eind maart komt de nieuwe single. Ik treed ook op. Vorige week stond ik in de Roma in Antwerpen, in het voorprogramma van Lous And The Yakuza. Deze zomer hoop ik een paar festivals te kunnen doen”, zegt Cyra in Dag Allemaal.

Vorige zomer kon je Cyra voor één dag op een billboard op Times Square zien in New York. Ze was gekozen door Spotify als Equal Artist of the Month.

“Keitof! Een vriendin van mij was in New York en heeft er foto’s en filmpjes van gemaakt. Toch is in de VS doorbreken voorlopig geen prioriteit.”

In LA draait alles om big money en dat is niet waar Cyra in wil zitten. Zij houdt het dan liever bij Europa en het Verenigd Koninkrijk. Al zal dat voorlopig zonder vriend aan haar zijde zijn. “IK had een vriend in Amsterdam, maar vorig jaar zijn we na drieënhalf jaar uit elkaar gegaan. We zijn wel nog heel close, hij blijft mijn beste vriend.”

Bio van Cyra Gwynth

Meer Over:

Cyra Gwynth