.
Aaron Blommaert en Maxine Janssens in Familie
zaterdag 3 april 2021

Familie-actrice: “net pilootaflevering opgenomen van nieuwe webreeks”

"Ik was in het begin een beetje overdonderd."

Maxine Janssens is een nieuwkomer op de set van Familie waar ze in de huid kruipt van Isa, maar de 19-jarige actrice heeft ondertussen wel al wat ervaring in de showbizzwereld. Zo speelde ze mee in de Ketnet-reeks Kosmoo én is ze ook Felle, het nichtje van Kabouter Plop.

Maar met Familie zet Maxine Janssens zichzelf op de kaart bij het grote publiek. En de actrice voelde zich al snel thuis op de set van Familie.

“Ik was in het begin een beetje overdonderd, want je komt in een supergeoliede machine terecht”, bekent Maxine in Dag Allemaal. “Gelukkig was iedereen supervriendelijk. Ook de oudere garde. Janine Bischops is echt een schatje.”

Veel kijkers zagen ook fysieke gelijkenissen met Familie-collega Jasmijn Van Hoof. “Ik ben vereerd, want Jasmijn is een topactrice. En misschien gaan we ook nog samen acteren in een nieuwe webreeks waarvoor we net een pilootaflevering hebben opgenomen”, klinkt het enthousiast bij Maxine Janssens.

Al moet ze het enthousiasme van de Familie-fans meteen temperen want de webreeks is geen nieuwe spin-off van Familie: “Nee, dat niet. ’t Is iets totaal anders, maar meer kan ik er nu nog niet over kwijt”, klinkt het mysterieus bij de 19-jarige actrice in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Maxine Janssens