.
Cyra Gwynth
zaterdag 10 februari 2024

Familie: “Dit kan niet de oplossing zijn”

Loopt dit fout af?

Cyra Gwynth is als Yoko een van de populairste personages in ‘Familie’. Ze is enthousiast, jong en neemt geen blad voor de mond. Momenteel gunnen haar personage Yoko en haar tv-lief Cédric elkaar de vrijheid om ook met anderen in bed te duiken. Een open relatie zoals dat heet. Maar volgens de kijkers gaat dat niet goed aflopen.

Yoko en Cedric leken het powerkoppel van de reeks. Ze zouden zelfs naar Spanje vertrekken om een B&B te gaan openen. Maar nu ligt alles in duigen. Cedric stelde zich vragen over zijn relatie en Yoko had meer aandacht voor Raven dan voor haar eigen lief, schrijft Tv Familie.

Maar het zijn twee gezonde jonge mensen die elkaar nog altijd graag zien en nood hebben aan wat extra vuur in hun relatie. En toen kwam het idee van een open relatie. Cedric stemde toe, maar voelt zich er toch niet helemaal goed bij.

De fans van de reeks zien ook dat het de verkeerde kant uitgaat met het koppel en vrezen voor een definitieve breuk.

Zo schrijft iemand: “Ik heb nog nooit geweten dat een open relatie dé oplossing is voor relatieproblemen. Er wordt altijd wel iemand jaloers of verliefd en dan ben je nog verder weg van huis. Een open relatie is meestal slechts een tussenstation om daarna uit elkaar te gaan.”