.
Sandrine Andre in Familie - aflevering 7020
zaterdag 22 juni 2024

Familie-kijkers boos: "Hij kan haar papa niet zijn!"

Gingen de scenaristen zwaar in de fout?

Op zaterdag komen de nieuwe afleveringen van 'Familie' op VTM GO+ en nu 'Familie' aan de laatste week van dit seizoen start, konden heel wat kijkers zich niet bedwingen. Menig abonnee van VTM GO+ heeft ondertussen de resterende afleveringen van 'Familie' al gezien en zijn teleurgesteld in de schrijvers van de VTM-soap.

We gaan niet teveel verklappen, maar er duikt een 'Familie'-geheim op: iemand is niet de papa van een bepaald vrouwelijk personage. De échte papa maakt zich deze week bekend en dat nieuws zorgt voor verontwaardigde reacties, de échte papa zou op het ogenblik van de bevruchting namelijk niet in staat geweest zijn om een kind te verwekken en toch is het gebeurd.

"Het word tijd dat die scenaristen op cursus logisch denken gaan voor goede verhaallijnen te schrijven", schrijft iemand op een fansite van Familie.

"Alweer iets dat van geen kanten klopt met de vroegere verhaallijn. Daar werd namelijk een dna test gedaan en was het duidelijk wie de mama en de papa van haar waren. En nu is er plots aan andere papa? Dat kan toch niet!", lezen we verder.