.
Midseasonfinale
zaterdag 30 december 2023

Familie lost spannende foto: voor wie is de kogel?

Vallen er slachtoffers?

Op 5 januari is het tijd voor de midseasonfinale van ‘Familie’. Naar aanleiding van die aflevering heeft VTM al een foto vrijgegeven en daarin kunnen we afleiden dat er geschoten zal worden.

Het is nu nog maar de vraag wie er zal schieten en of het schot ook dodelijk zal zijn, schrijft Tv Familie.

Eerst wordt er gedacht aan de verhaallijn rond Jamila en haar uitgelekte pikante foto’s door Daniel. Hoewel de jongeman eerst interesse toonde in haar, bleek hij nadien alleen maar slechte bedoelingen te hebben. Hij hackte de gsm van Jelle, vond de pikante foto’s en chanteerde Jamila als zij haar bankrekening niet ter beschikking zou stellen zodat Daniel geld kon doorsluizen.

Maar niet alleen Jamila is ondertussen in de zaak verwikkeld, ook haar mama Samira en stiefvader Benny zijn betrokken partij. Al laat die laatste zich niet zomaar doen.

Hoewel Benny alleen maar wil helpen, maakt hij het allemaal alleen maar erger en raakt de familie in een uitzichtloze situatie terecht. Kijkers hebben al gezien dat Benny een pistool in huis heeft gehaald. Wil Benny een einde maken aan de situatie door Daniel neer te schieten? Of is de kogel in de zak van Benny slechts een voorteken dat hem iets zal overkomen? We zien het op 5 januari bij VTM.