.
Bill Barberis
zaterdag 13 januari 2024

Familie onthult verhaallijnen voor de toekomst

Er gaat nog veel gebeuren

De midseasonfinale van ‘Familie’ is uitgezonden en die was op zijn minst spannend te noemen. Daniel schoot Benny neer en het was een heel weekend nagelbijten om te weten te komen of Benny het had overleefd of niet.

Maar die dramatische gebeurtenis is nog maar het begin van wat er allemaal in ‘Familie’ staat te gebeuren. Ook de komende maanden wordt het bijzonder spannend en romantisch. En daar zitten enkele nieuwe personages voor iets tussen.

Voor de romantiek zijn het vooral Jelle & Jamila, Niko & Hanne en Brahim & Louise die daarvoor zorgen. Zij genieten van de prille liefde en vooral van elkaar.

Maar ook Véronique lijkt opnieuw te gaan vallen voor de charmes van een man. Zij gaat sinds kort langs bij een therapeut en leert zo Linus kennen. Linus wordt gespeeld door Bill Barberis en hij zou toch een tijdje meedraaien in de reeks, schrijft Tv Familie. Het zou ons niet verbazen moesten de twee elkaar alleen maar zien tijdens een therapiesessie.

En dan is er nog nieuwkomer Alice Van Heuven die de hoofden van Jan en Mathias helemaal op hol brengt. Iets wat misschien niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

Bio van Bill Barberis

Meer Over:

Familie Bill Barberis