.
Leo Martin
woensdag 22 maart 2023

Familie van Leo Martin: “Dat was onze laatste reis samen”

Plots was het voorbij

Vanaf januari 2024 speelt er in zaal Elckerlyc een hommage musical aan het ooit razend populaire duo Gaston en Leo. Gaston Berghmans en Leo Martin zijn ondertussen al enkele jaren geleden gestorven, maar hun sketches en programma’s blijven druk bekeken.

Zijn familie is erg blij met de hommage musical die ze gaan brengen, en vinden het mooi dat Leo op die manier niet wordt vergeten.

“Papa was een familieman. Zijn gezin was heilig. Niets was hem te veel. Niet voor ons, ook niet voor zijn fans. Ik heb hem zo vaak handtekeningen zien uitdelen, iets wat hij met plezier deed”, zeggen Martine en Joël, familie van Leo Martin in Dag Allemaal.

Leo is de grootvader van Joël en was voor hem de zorgende, zachte opa. Hij koestert vele mooie herinneringen aan hun tijd samen. “Ik herinner me nog de jaarlijkse vakantie in Frankrijk. Dan mocht ik elke dag mee naar de bakker, om een Frans brood en de krant, en kreeg ik elke keer een Kinder Surprise”, glimlacht hij wanneer hij het vertelt.

Leo en zijn vrouw gingen twee keer per jaar naar Cap d’Antibes, bij hun beste vrienden. Één keer zijn Joël en Martine hen achterna gereisd. En maar goed ook. “Het was de laatste keer dat we samen op vakantie waren, enkele maanden later was het voorbij. Ik ben zo blij dat we die tijd nog samen hebben gehad.”

Bio van Leo Martin

Meer Over:

Leo Martin