.
Guillaume Devos
dinsdag 18 juni 2024

Familiefans ongerust: “wat is er met Pierrot gebeurd”?

Komt hij wel terug?

De komende dagen wordt het in ‘Familie’ een blij weerzien met enkele oude bekenden. Rita, Bart, Maarten, allemaal keren ze terug voor de grote familiereünie op het einde van de maand.

Maar de grote afwezige lijkt Pierrot te zijn. Albert (Ray Verhaeghe) vraagt zich af wanneer Maarten en Pierrot landen, maar in het persbericht dat VTM maanag verstuurde is er helemaal geen sprake van de terugkomst van Pierrot?

Veel fans van ‘Familie’ zijn nu natuurlijk ongerust over wat er met Pierrot (Guillaume Devos) is gebeurd? Paste het gewoon niet in de agenda van Pierrot of in de agenda van de acteur, of is er toch iets veel ergers aan de hand?

Misschien heeft hij gewoon zijn vliegtuig gemist, waardoor hij er nooit op tijd zal geraken. Of misschien heeft Pierrot gewoon een ongeval gehad op weg naar het vliegveld.

Wat natuurlijk ook kan, is dat Albert zich compleet heeft vergist en dat Pierrot nooit heeft gezegd dat hij zou komen. Wat er precies aan de hand is, dat zullen we de komende dagen ongetwijfeld te weten komen.