.
Jan Sobrie
vrijdag 28 juni 2024

Famlie-fans zijn nu al aan het aftellen: "Nog zoveel dagen...."

Weer iets om naar uit te kijken.

Voila, de seizoensfinale van het 33ste seizoen van 'Familie' zit er volledig op. Vrijdagavond keken enkele honderdduizenden mensen naar de allerlaatste aflevering van een toch wel spraakmakend seizoen. En dan mocht de seizoensfinale niet superspannend zijn, dat gaat de midseasonfinale wél worden. Enkele fans hebben voor ons al uitgerekend hoelang het nog duurt voor de seizoensfinale op tv komt én de bom van Joris wél zal ontploffen.

Door de komst van Louise besloot Joris om de bom niet te laten afgaan maar het is uitstel van executie: op vrijdagavond 3 januari neemt Joris écht wraak, misschien wel tijdens het huwelijksfeest van Mieke en Joris himself. Tegen dan zijn er heel wat andere zaken uitgeklaard. Is Stefanie zwanger en zal Benny opa worden? Of is er iets anders aan de hand? Zal Mathias volledig herstellen van de beroerte? Komt het festival van Jelle nog in orde of niet?

Eind augustus krijgen we daarop een antwoord en wat het festival betreft kunnen we nu al zeggen dat dit tijdens de allereerste en ook lange aflevering van seizoen 34 duidelijk zal worden. Wat de midseasonfinale betreft, vanaf vrijdag 28 juni tot en met 3 januari 2025 is het nog 189 keer slapen, iets meer dan een half jaar dus. Tegen dan zijn er zonder twijfel enkele lijken uit de kast gevallen....