.
Yanni Bourguignon
donderdag 29 juni 2023

Fans van Familie in paniek: "Gaat Cédric eruit?"

Dan zwaait Familie Yanni Bourguignon uit.

Paniek op een fansite van 'Familie'. Daar verscheen een Instagram Stories van Maarten Cop die mogelijk één van de laatste foto's van zijn goede collega Yanni Bourguignon bevat. Want Yanni zou 'Familie' verlaten, dat besluiten de fans na het lezen van het bericht dat achteraan het bord hangt. "Wij zwaaien met z'n allen Yanni uit op 25 augustus" lezen we. Er zou die avond een feestje zijn dat tot in de vroege uurtjes duurt.

"Misschien gaat hij op huwelijksreis?" vraagt één van de kijkers zich af. Niet dus, want Yanni en zijn vriendin trouwen pas in de loop van 2024. "Neemt hij misschien verlof?" Zou natuurlijk kunnen, maar dat is het ook niet. "Ik denk dat hij vervangen zal worden door een andere Cédric", reageert een fan. Dat zou wel eens kunnen. "Gaat er nu weer een Van den Bossche verdwijnen?" vraagt een andere fan zich af.

Volgens ons is het niets van dit alles maar hebben Yanni en Maarten besloten om een grap uit te halen. Een drink tot de vroege uurtjes van 26 augustus? Dan gaan er die ochtend veel mensen met een kater op de set staan vrezen we. Trouwens, eerder zou er een gelijkaardig papier uitgehangen hebben waarop een drink voor het afscheid van Maarten Cop aangekondigd werd. Wellicht gieren Yanni en Maarten het ondertussen uit bij het lezen van de reacties. Een fan die een héél klein beetje nuchter is, weet dat informatie over een exit nooit gedeeld mag worden, daar kunnen de bazen van 'Familie' écht niet mee lachen.