.
Christoff De Bolle
donderdag 16 maart 2023

Fans van zanger Christoff door het dolle heen

Wie mag zich vanaf nu een échte fan noemen?

Ook zanger Christoff stapt in het bootje van de fanreizen. Vorig jaar deed hij dat ook al, met succes, dus was dit voor herhaling vatbaar.

De fanreis van Christoff gaat naar Kaapverdië. Daar kunnen de échte reuzefans dagelijks hun favoriete zanger ontmoeten, met hem praten,…

Als je met twee of als koppel reist, betaal je 1.590 euro per persoon. Wil je in je eentje mee? Dan moet je nog eens 290 euro extra voorzien. In ruil hoef je je geen zorgen te maken over de vluchten, de zeven overnachtingen all-inclusive en alle transfers ter plaatse. Die zijn stuk voor stuk inbegrepen in de prijs, verneemt de redactie van Story.

Ook het eten zal ongetwijfeld velen bekoren. “Honger zullen reizigers niet lijden. Zowel ’s ochtends als ’s middags is er een buffet inclusief showcooking. Voor het avondmaal kan je als extraatje dan weer kiezen voor Italiaans of Aziatisch”, krijgt Story te horen.

In het hotel zijn tal van faciliteiten aanwezig. Een wellnesscenter, fitness, tal van shows, livemuziek,… écht alles zit in het pakket.

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff