.
News Image

Fans willen geen nieuwe FC De Kampioenen zonder Johny Voners

Uitslag van onze poll is overduidelijk.


Er is veel te doen over de toekomst van FC De Kampioenen. Na het overlijden van Johny Voners vragen heel veel mensen of de eerder toegezegde nieuwe afleveringen van FC De Kampioenen er wil zullen komen. Een deel van de cast heeft niet echt veel zin om nog aan de opnames te starten, maar ook het publiek ziet die nieuwe afleveringen niet echt zitten.



Wij stelden op de Facebookgroep https://bit.ly/35wVFMh de vraag of die nieuwe afleveringen er nog moeten komen nu Johny Voners overleden is. Er waren drie opties. Slechts 3% van de stemmers gaf aan dat zij geen mening hadden. Net geen 11% is van mening dat de nieuwe afleveringen er wel degelijk moeten komen. Maar liefst 86% van de stemmers kiest voor Neen, zat nooit meer hetzelfde zijn.



Of de nieuwe afleveringen er nog zullen komen, zal later beslist worden. We zijn nog te kort na het overlijden van Johny Voners en één en ander ligt emotioneel nog bijzonder moeilijk. Vooral Marijn Devalck gaf aan dat hij de opnames niet aan zou kunnen. Marijn werkte in het verleden meer dan wie ooit samen met Johny Voners.


Bio van Johny Voners

Meer Over:

Johny Voners