.
Labradoodle in The Masked Singer
maandag 7 oktober 2024

Fashion designer Labradoodle stapt de catwalk op in The Masked Singer

Jullie gaan schrikken als jullie weten wie er onder dit masker zit!

De intrede van Poppemie en de spraakmakende ontmaskering van Wim ‘Boom’ De Vilder zinderen nog na bij de 1.370.000 kijkers die de voorbije dagen op de derde show van The Masked Singer afstemden. De tweede show van de week voordien klokte intussen zelfs af op een totaal van 1.521.000 kijkers en 64% marktaandeel. Terwijl de namen van verdachten in het rond vliegen, maakt The Masked Singer zich al op voor nóg een nieuw mysterie. Nu vrijdag 11 oktober verwelkomt het clubje gemaskerden een laatste nieuwe figuur. In de vierde show stapt namelijk de meest stijlvolle en elegante hond van het heelal de catwalk op: Labradoodle.

Enchanté, je vous présente: Labradoodle! Deze beroemde fashion designer staat aan het hoofd van een groot mode-imperium en is gekend voor zijn onmiskenbare stijl en elegantie. In een trendy atelier gaat hij aan de slag met kleurrijke stofjes, ontwerpen en patronen. Zijn creaties staan garant voor vernieuwing en durf. Met zijn schattig Frans accent komt hij heel gedistingeerd over. Hij is perfectionistisch en zoals elke modeontwerper een tikkeltje extravagant. Labradoodle is ook een ex-model - hij liep de grote shows in Parijs en Milaan - en soms kan hij het niet laten om terug de catwalk op te springen. What are you looking at? Strike a pose and Vogue!

Labradoodle: “Salut, ik ben Labradoodle! Bienvenue in mijn magnifieke modeatelier. Hier ontwerp ik de fashion van mijn dromen en komen mijn oogverblindende ontwerpen tot leven. Soms heerst hier wat chaos, maar dit is zeker geen hondenbaan, pas du tout! Vroeger hield ik me een petit peu op de achtergrond. Maar al sinds ik een pup was, kwispelde ik bij het idee van de spotlights. Pootje per pootje durfde ik die meer op te zoeken en de laatste jaren bloeide ik helemaal open. Meer dan ooit! Dus wees maar zeker: Labradoodle blijft nog even hier! Tot onze volgende rendez-vous!”
Welke bekende ster doet Labradoodle tot leven komen? En hoe klinkt de zingende hond echt? De kijkers horen en zien het nu vrijdag 11 oktober voor het eerst in een nieuwe show van The Masked Singer.