.
Ferdy uit First Dates
vrijdag 26 november 2021

Ferdy uit ‘First Dates’ geniet van het vrijgezellen leven

“Ik ben niet op zoek, het is prima zo”

Enkelen hadden hem misschien al herkend, de nieuwe kelner in het één-programma ‘First Dates’ Ferdy. Ferdy was in het vorige seizoen zelf nog kandidaat van het programma en werd er gekoppeld aan Giovanni. De date draaide jammer genoeg uit op niks.

De opnames van die aflevering dateren al van heel wat maanden geleden en Ferdy denkt er alleen maar met goeie herinneringen op terug. “Dat het niets is geworden, is niet zo erg. We waren gewoon elkaars type niet. Het was ook de allereerste keer dat ik op date ging. Ik durf dat nooit en was echt een groentje”, lacht Ferdy in Story.

Ferdy had nadien niet meteen de smaak te pakken en is daarna niet verder gegaan met daten. “Als ik alleen op de zetel lig en de tafel enkel voor mezelf moet dekken ’s avonds, voel ik het gemis van een partner wel, maar op vele andere momenten speelt dat helemaal niet. Momenteel ben ik gewoon niet op zoek. Ik wil niet tegengehouden worden in mijn dromen. En eigenlijk ben ik gewoon ook erg kieskeurig, en dan heb ik het niet alleen over het uiterlijk. Het karakter, hoe iemand in het leven staat en hoe hij zich in zijn vel voelt, is zeker zo belangrijk. Hij moet voor zichzelf, en voor mij, durven opkomen, en niet op zijn mond gevallen zijn.”