.
Ferdy uit First Dates
zondag 28 november 2021

Ferdy uit ‘First Dates’ getuigt: “ik wou eerst niet deelnemen”

Maar hij deed het wél.

‘First Dates’ is ondertussen alweer toe aan een nieuw seizoen, en daar horen natuurlijk ook nieuwe gezichten bij. Dit seizoen verwelkomen ze Ferdy Mottalebi, die de rol van kelner op zich neemt. Opvallend aan Ferdy is dat hij vorig seizoen zelf deelnam aan het programma. De date draaide uit op weinig succes en Ferdy bleef dus zonder partner achter.

“Ik had ergens in juni een heel vervelende dag gehad op school omdat ik ruzie had gemaakt met iemand. Ik kreeg een voicemailberichtje, maar ik beluisterde dat niet omdat ik dacht dat het van die persoon was. Achteraf bleek het van het productiehuis achter ‘First Dates’ te zijn. Ze vroegen me of ik wou meedoen aan de casting voor een nieuwe zaalmedewerker voor de tienerversie van het programma”, doet Ferdy zijn verhaal in Story.

Ferdy was niet meteen te vinden voor het idee en wou zichzelf niet voor schut zetten door zijn gebrek aan horeca-ervaring. “Maar dat bleek geen probleem te zijn. En dus zal je me de komende weken op het scherm kunnen zien hoe ik me uit de slag leer trekken in het restaurant. Met vallen en opstaan, maar ik kon gelukkig altijd rekenen op de hulp en goede raad van mijn collega’s.”