.
Fien Germijns
dinsdag 1 augustus 2023

Fien Germijns: “Het hoofd erbij houden is nodig”

Ze zit in een goed team

Is er iemand die niet van Fien Germijns houdt? De enthousiaste vrouw is al heel de zomer lang te zien als presentatrice van ‘Switch’ en dat lijkt iedereen wel leuk te vinden. Ze laat haar job ook overkomen alsof het allemaal heel gemakkelijk is.

“Omdat er zo’n sterk team achter zit, valt dat best mee. Zij bedenken goede vragen en zoeken toffe kandidaten. Natuurlijk moet je als presentatrice er wel over waken dat er voldoende grappige momenten inzitten, maar ook serieuze. Het hoofdje erbij houden is echt wel de boodschap”, vertelt Fien in Story.

Naast ‘Switch’ is Fien ook te zien naast Bart Cannaerts in ‘De Dag Van Vandaag’. Daarmee lijkt het alsof Fien haar voorkeur bij quizzen ligt.

“Dat is puur toeval. In ‘De Dag Van Vandaag’ ben ik niet de quizmaster. Het zijn gewoon twee fijne programma’s waarin ik telkens een stukje van mezelf in kan leggen. Ik ben heel dankbaar met de kansen die ik krijg, maar ik ga dit ook niet tot in de eeuwigheid doen. Zolang ik het leuk vind, kan ik het beste van mezelf geven. Dat is mijn maatstaf.”

Bio van Fien Germijns

Meer Over:

Fien Germijns