.
Fien Germijns
woensdag 28 augustus 2024

Fien Germijns: “Het is nog altijd goed in balans”

Ze klaagt niet

In de ochtend hoor je Fien Germijns op Studio Brussel en als je geluk hebt zie je ze ’s avonds ook nog eens op televisie verschijnen in ‘Switch’ of een ander programma. Op dit moment hoeft Fien niet te kiezen tussen radio of televisie.

“Dat ligt nog altijd heel goed in balans. Ik blijf een zwak hebben voor radio en liefst in de ochtend. In de zomervakantie stuurde ik Thibault Christiaensen (haar ochtendlijke StuBru-collega, nvdr) een bericht of hij het vroege opstaan nog niet miste, net als ik. Ik voel me de koningin te rijk dat ik radio en tv mag blijven combineren”, lacht ze in Primo.

Fien werd ook uitgeroepen tot bekwaamste radiofiguur van het jaar. Dat is natuurlijk een erg mooi compliment om te krijgen.

“Ik voelde me vereerd. Eigenlijk zijn we gewoon twee vrienden die via de radio een deur openzetten voor mensen die bij een clubje luisteraars willen horen. Zo worden we allemaal vriend van de show en wordt opstaan minder zwaar. De leuke reacties motiveren ons om nog meer te doen wat we nu aan het doen zijn.”

Bio van Fien Germijns

Meer Over:

Fien Germijns