.
Bart Cannaerts en Fien Germijns
woensdag 20 april 2022

Fien Germijns: “Ik moet dat kunnen loslaten”

Maar dat is niet eenvoudig

Wanneer je op televisie verschijnt wordt je snel geconfronteerd met jezelf. Dat ondervond ook Fien Germijns. Zij verscheen al op TV in ‘Iedereen Beroemd’ en is nu ook dagelijks te zien in ‘De dag van vandaag’, de nieuwe quiz op één, gepresenteerd door Bart Cannaerts.

“Ik zou dat allemaal meer moeten kunnen loslaten, maar dat lukt nog niet genoeg. Ik blijf mij eraan optrekken dat ik een goeie babbelaar ben en dat mensen eerder focussen op wat ik te zeggen heb, dan hoe ik eruitzie”, zegt Fien in Dag Allemaal.

Fien hoopt door meer op tv te verschijnen dat ze een voorbeeld kan zijn voor vollere mensen en dat het verschijnen van vollere mensen op televisie meer een standaard wordt. “Niet iedereen kan een model op de catwalk zijn. Als mensen me laten weten: ‘Dank u, ik vind u heel herkenbaar, dan begin ik het al wat meer te omarmen?. Al weet ik niet of ik op de barricades wil staan als het boegbeeld van ‘de dikkerdjes’. Eigenlijk wil ik dat het zo normaal mogelijk is, zonder er veel over te moeten zeggen.”

Bio van Fien Germijns

Meer Over:

Fien Germijns