.
Flip Kowlier
vrijdag 20 mei 2022

Flip Kowlier: “Het laat me niet onberoerd”

Hij concentreert zich op zijn dichte omgeving

Met ‘September’ heeft zanger Flip Kowlier na 8 jaar terug een nieuwe plaat afgeleverd. De plaat is er eentje geworden vol positiviteit en optimisme. Iets wat niet meer zo gemakkelijk te maken is in deze huidige tijden.

“Ik ben van nature een optimist. Dus nee, het was niet zo moeilijk. Zonder egocentrisch te willen klinken: mijn leven speelt zich af n mijn straat, op mijn werk, met mijn vrienden en met mijn familie… Als ik daarbuiten ergens kan helpen, zal ik het niet laten, maar mijn dichte omgeving is de basis”, legt Flip uit in Primo.

Flip probeert het positieve in zijn leven naar boven te halen, maar alles wat er in de wereld gebeurd, laat hem niet onberoerd. “Ik leef mee met de mensen die lijden onder de oorlog in Oekraïne en heb compassie met de Russische soldaten, die gasten vragen daar ok niet om. Het is een triestige affaire.”

Maar toch probeert de zanger het negatieve zoveel mogelijk buiten te houden uit zijn leven. Zo gaat Kowlier niet op zoek op nieuwssites welke aanvallen er waar en wanneer hebben plaatsgevonden.

Flip probeert zich dan ook zo weinig mogelijk zorgen te maken, en zeker niet over de toekomst van zijn zoon. “Ik heb er vertrouwen in dat er verandering komt. Misschien ben ik daar naïef in, maar me zorgen maken gaat ons niets vooruit helpen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Flip Kowlier

Meer Over:

Flip Kowlier