.
Boris Van Severen, Frances Lefebure
maandag 15 mei 2023

Frances Lefebure: “Alles wat ik doe, toets ik bij hem af” 

Ze vindt zijn mening belangrijk 

Frances Lefebure en Boris Van Severen zijn één van Vlaanderens mooie showbizzkoppels. Boris is Frances’ grote steun en toeverlaat en steun haar in alles wat ze onderneemt. Zo ook in de kledingcollecties die Frances ontwerpt voor Bel&Bo.

“Alles wat ik doe, toets ik bij hem af. Zoals bij de nieuwe collectie nu, wanneer ik twijfelde over kleuren, prints of foto’s. Ik heb wel mijn eigen visie, maar ik vind het ook belangrijk dat hij het mooi vindt”, zegt Frances in Story.

Maar een collectie samen, dat zit er niet in. Dat vindt Frances te makkelijk. Maar samen in een reeks spelen of in een film, dat vindt ze niet erg. Dat vindt ze net erg leuk.

In juli is het koppel twee jaar getrouwd en Frances geniet nog steeds van het leven als getrouwde vrouw. Ze heeft er geen spijt van dat ze ‘ja’ heeft gezegd.

“Boris en ik zijn heel gelukkig samen en we zien elkaar doodgraag. Iedereen zegt dat we stralen als koppel. Ik geloof oprecht dat ik met hem oud ga worden. Anders moet je ook niet trouwen natuurlijk.”

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen