.
Boris Van Severen, Frances Lefebure
zaterdag 29 april 2023

Frances Lefebure en Boris Van Severen hebben fantastisch nieuws

Boris Van Severen voor de derde keer papa.

Actrice en presentatrice Frances Lefebure is zwanger, dat vertelde Boris Van Severen tijdens een interview met Het Laatste Nieuws. Lefebure is 16 weken ver.

"Je ziet het al. We waren niet van plan om het actief te communiceren, maar het is ook geen geheim en dus voila. Het gaat supergoed met haar. Ze is helemaal niet ziek geweest, ze is ontzettend mooi, ze straalt, ze is blij. Soms ook wat onzeker, maar dat is logisch, denk ik. Het is echt héél fijn. Zalig, om het met één woord uit te drukken", vertelt Boris Van Severen tijdens het interview.

Van Severen heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie, maar met Frances zal het zijn eerste kindje zijn. De twee trouwden in de zomer van 2021 en hebben begin dit jaar werk gemaakt van die volgende stap. "Ik ben zo blij dat ik dit nog eens mag meemaken en dat het met Frances is. Ik kijk er enorm naar uit. De jongens zijn bijna elf en negen, het is fantastisch om te zien hoe blij ze ervan worden. Toen we hen vertelden dat ze een broertje krijgen, wisten ze niet waar hun kop stond. Die onmiskenbare glimlach die je er maar niet afgeveegd kreeg: ik schoot helemaal vol", glimlacht Boris Van Severen.

Proficiat Frances en Boris!

Bio van Frances Lefebure en Boris Van Severen