.
Frances Lefebure
zaterdag 28 januari 2023

Frances Lefebure gaat back to basics

Ze maakt komaf met overconsumptie

In Billie, de weekendbijlage van Het Belang van Limburg vertelt actrice en presentatrice Frances Lefebure over hoe ze als tv-presentatrice vaak gratis kledij kreeg van sponsorende merken.

Uiteraard vond Frances dat erg fijn, maar ze geeft ook toe dat ze daardoor de waarde van al die spullen niet altijd meer goed besefte.

“Mijn kleerkast hing vol, maar wel met spullen waar ik geen band mee had en die ik vaak na één seizoen beu gezien was,” vertelt ze. Nu ze zich weer wat meer op het acteren focust is die instroom van gratis kledij wat stilgevallen, waardoor haar een zekere rust overvallen heeft.

De overconsumptie die ze vroeger weleens kende wil Frances dan ook niet langer meer. Ze grijpt vaker terug naar de basics door te kiezen voor een goede jeans of een degelijke wollen trui.

En gelukkig kan ze in haar zoektocht naar ‘nieuwe’ kledij ook putten uit de kledingkast van haar man, acteur Boris Van Severen. Een ware goudmijn, zo blijkt: “Onlangs gaf Boris me drie oude truien van topkwaliteit van Saint-James, die gewoon in zijn kast lagen te liggen. Een hele week heb ik lopen stralen met mijn drie ‘nieuwe’ wollen truien: ik voelde me de koning te rijk.”

Bio van Frances Lefebure

Meer Over:

Frances Lefebure