.
Frances Lefebure
zaterdag 12 februari 2022

Frances Lefebure: “Ik ben nog niet helemaal geaard in mijn nieuwe woning”

Ze kocht een woning met haar man

Op Play4 kan iedereen eindelijk kijken naar ‘F*** You Very, Very Much’. De reeks was eerder al te zien op Streamz, maar is dus nu ook voor iedereen beschikbaar. In de hoofdrol zien we Frances Lefebure als roekeloze dertiger, verslaafd aan haar smartphone.

Frances heeft een relatie met acteur Boris Van Severen en deze twee zijn sinds kort verhuisd naar een eigen stekje. Maar echt helemaal thuis voelt Frances zich nog niet. “Hoe gezellig het hier ook is, ik ben hier nog altijd niet helemaal geaard. IK denk dat het er iets mee te maken heeft dat Boris en ik de lockdown hebben doorgebracht in een onwaarschijnlijk droompaleis. Hier zitten we in een gezellige volkswijk: ook goed, maar mijn brei heeft dat nog niet helemaal door”, vertelt ze in Humo.

Frances blikt met heimwee en weemoed terug op de afgelopen twee jaar toen zij en Boris elkaar net beter leerden kennen en in hun veilige bubbel leefden door corona. “Het waren de twee gelukkigste jaren van mijn leven. Voor veel mensen betekende de lockdown pure miserie, maar wij hadden elkaar net gevonden. Het beste begin ooit van een relatie.”