.
Boris Van Severen en Frances Lefebure
vrijdag 14 januari 2022

Frances Lefebure is gelukkig: “Ik wil dit voor altijd laten werken”

Ze kocht een huis met haar vriend Boris

Heel wat mensen keken op Streamz al naar ‘F*** You, Very, Very Much’, anderen zijn dan weer meer fan van het programma ‘Cupido Ofzo’. Enige constante bij de 2 programma is actrice en presentatrice Frances Lefebure. Zij lijkt zowel professioneel als privé haar leven volledig op de rails te hebben. Zo kocht ze onlangs een huis samen met haar vriend Boris Van Severen.

Al kan je het niet echt een huis noemen, maar toch eerder een bungalow. Maar die twee hebben er iets ontzettend moois van gemaakt. Zo hebben ze een woonkamer die één en al gezelligheid uitstraalt en de grote ramen in het huis laten veel licht binnen. Maar ook de keuken kreeg al een complete make-over.

Frances is gelukkiger dan ooit en dat mag iedereen weten. “Ik heb met Boris iemand gevonden met wie het enorm goed klikt en ik wil het voor altijd laten werken tussen ons”, klinkt het bij Frances in Tv Familie. De kans dat er dus binnenkort een baby bijkomt lijkt dan ook bestaan. Maar dat Boris de papa wordt van haar kinderen, dat staat voor Frances vast.