.
Frances Lefebure
zaterdag 6 mei 2023

Frances Lefebure: “Natuurlijk voel ik me ook slecht” 

Maar minder dan vroeger 

In Bel&Bo vind je ook dit keer opnieuw een collectie van Frances Lefebure terug. De kledingcollectie is dit keer heel zomers en vrolijk, maar ook erg vrouwelijk.

Frances stond zelf model voor de fotoshoot van kledingcollectie en dat gaat haar ook steeds beter af. Ze beseft dat ze geen professioneel model is, maar het is al een pak minder ongemakkelijk dan bij de eerste collectie.

“Het is ook mijn eigen kledinglijn. Ik vind de stukken heel mooi, dus dat is geen straf. Maar ik zal nooit staan springen om foto’s van mezelf te laten maken”, lacht Frances in Story.

Heel wat vrouwen zijn jaloers van Frances en vinden haar een prachtige vrouw. En zelf is Frances ook wel tevreden over haar uiterlijk.

“Ik worstel niet met grote complexen over mijn lichaam. Natuurlijk zijn er dagen dat ik me slecht voel, maar ook die gaan voorbij. Als ik tien jaar geleden foto’s van mezelf zag verschijnen bij een artikel dat ik niet op voorhand had gezien, barstte ik weleens in tranen uit. Nu denk ik: morgen ligt dat stuk bij het oud papier.”

Bio van Frances Lefebure

Meer Over:

Frances Lefebure