.
Francesca Vanthielen
vrijdag 10 november 2023

Francesca Vanthielen: “Ik probeer er mijn stempel op te zetten”

Ook al zijn het niet haar kinderen

Het is lang geleden dat we Francesca Vanthielen nog eens op televisie zagen. De presentatrice is jarenlang erg populair geweest door programma’s als ‘Sterren Op De Dansvloer’ en ‘Aspe’, maar is nu wat meer uit de spotlights verdwenen.

De actrice is vorig jaar 50 geworden, en op zich is het maar een getal, maar ze moet ook toegeven dat het heel vreemd is om te beseffen dat er een 5 voor staat.

“En ja, als ik in de spiegel kijk, denk ik: ik ben 50. Maar voor de rest ben ik daar niet mee bezig. Ik heb een fijne relatie en voel me gelukkig. En dat is wat telt. Ik ben liever gelukkig en 50, dan ongelukkig en 35. Wat ik een heel toffe leeftijd vond, hoor. Omdat er nog heel veel deuren openstaan en sowieso deuren sluiten”, klinkt het in De Morgen.

Francesca zelf heeft geen kinderen, maar ze heeft we al een relatie gehad met mannen die wel kinderen hebben. Net zoals haar huidige partner nu. Hij heeft een dochter van 12.

“Het hoeft niet mijn vlees en bloed te zijn om die kinderen graag te zien en te merken dat ik toch ook wel op een of andere manier mijn stempel druk op hun vorming. Als plusouder. Zonder op te dringen. Ik breng toch iets anders bij dan de mama en de papa.”

Bio van Francesca Vanthielen