.
Francesco Planckaert
maandag 1 augustus 2022

Francesco Planckaert: “Dat is hier allemaal verboden”

Ze zijn graag buiten

Magali en Francesco Planckaert lijken, samen met hun kinderen, de enige twee die nog niet verhuisd zijn naar Frankrijk. Magali wil het liefst in België blijven wonen, dichter bij haar familie. En daar volgt Francesco zijn vrouw helemaal in.

Zij genieten van hun huisje in de Ardennen met een enorme oppervlakte en vooral heel veel natuur. De familie van Francesco voelen zich echte buiten mensen en zijn dan ook vaak in hun tuin te vinden.

“Wij leven echt meer in onze tuin dan binnen. In het verleden staken we soms een kampvuur aan, maar dat is intussen verboden. En ook de kippen hebben een fijn leven”, klinkt het in Story.

“De kippenren is hermetisch afgesloten voor de vossen. We hebben er al stroom opgezet, maar de vossen hebben al geprobeerd om te graven.

En in hun kleine paradijsje kan een zwembad natuurlijk ook niet ontbreken. Een zwembad dat ze helemaal zelf hebben gebouwd. “Noa wou vier jaar geleden een poolparty geen, maar we hadden toen nog geen zwembad. Francesco heeft dan zelf een gemaakt. Met de overschot aan aarde bouwde hij een soort glijbaan.”

Bio van Francesco Planckaert