.
Special Forces, Francesco Planckaert
zondag 21 mei 2023

Francesco Planckaert: “Ik doe toch altijd mijn zijn”

Hij heeft leren doseren

Het had een mooi avontuur kunnen worden voor Francesco Planckaert bij ‘Special Forces: Wie Durft Wint’. Helaas moest hij na 1 aflevering het programma al verlaten en zat zijn avontuur er na 1 aflevering al op.

Toch was het een leerzaam avontuur voor Francesco. “Ik heb geleerd dat ik meer moet doseren. In het verleden heb ik al verschillende keren die fout gemaakt. Ik ga gemakkelijk te ver of te snel, om dan uiteindelijk een blessure op te lopen. Ik moet meer naar mijn lichaam luisteren en wat vaker rust inbouwen”, klinkt het in Story..

Eddy verklaarde Francesco in ieder geval zot omdat hij het allemaal erg gevaarlijk vond. En ook Christa Planckaert was behoorlijk bezorgd.

“Maar als ik iets in mijn hoofd heb, doe ik toch mijn zin. Mijn vrouw Magali steunt me volledig. Ze had wel twee voorwaarden: niet naakt rondlopen en geen blessures. Het eerste gebeurde al na vijf minuten toen we van outfit moesten veranderen en dat laatste ’s avonds.”

Zowel Magali als hun kinderen vonden het erg jammer dat Francesco al zo snel het programma moest verlaten. “Devon, de oudste, was zelfs een beetje jaloers. Hij had graag zelf meegedaan. Hij is veel bezig met sport en fitness om een goede atleet te worden.”

Download onze app voor Android of iOS