.
Francisco Schuster
vrijdag 2 augustus 2024

Francisco Schuster: “Hij is onverwacht overleden”

Hij denkt er nog elke dag aan

Francisco is een man van vele talenten. Hij kan zingen, hij kan dansen en hij kan ook nog eens acteren. Dat allemaal gecombineerd met enkele goede eigenschapen maakt van hem een erg populaire jongen.

“Ik zal altijd proberen om uit iets negatiefs het positieve te halen en te denken: oké, wat kan ik hieruit leren, hoe kan ik hiermee dealen? Want het leven zit vol tegenslagen. Je krijgt van alles naar je hoofd. Je kunt blijven balen, wat ook helemaal oké is, maar voor mij is dat geen optie. Ik vind dat niet bepaald fijn. Ik ga liever gewoon door, hoe moeilijk dat soms ook is”, zegt Schuster in De Morgen.

Schuster heeft het niet altijd makkelijk gehad. Hij heeft al erg moeilijke periodes gekend, waaronder het plotse overlijden van een van zijn goede vrienden.

“Toen een van mijn goede vrienden een paar jaar geleden onverwacht is overleden door een superstom accident. Wie had dat ooit gedacht? Zo'n megaharde levensgenieter, een avonturier in hart en nieren die nergens bang voor was. Zijn dood heeft nog altijd een grote impact op mij. Ik denk nog dagelijks aan hem. Net als ik was hij gepassioneerd door muziek. Als ik naar muziek luister of een nummer schrijf, komt hij altijd in mijn gedachten. Zo blijft hij een beetje verder leven.”

Bio van Francisco Schuster

Meer Over:

Francisco Schuster